Happy you, happy me,


Alla gillar vi någonting, något som vi håller kärt, något vi blir glada av bara man ser, påminns eller tänker på. Det kan vara vad som helst. En sak, ett minne, en gest, en person.. men mungiporna kan fortfarande inte sluta le så där pinsamt stort :)) Hihihi

Vad är det jag pratar om?..GLÄDJEN såklart! :D Att känna glädje är en grym känsla, något som pirrar i hela kroppen, och man känner att livet är för underbart för att kastas bort! ^^ (Yesss, we like it baby!)

Men alla vi som lever i den "riktiga" världen, vet också att alla dagar inte kan vara så där härligt underbara..vilket är synd! Väldigt tråkigt till och med. Och när där inte finns något man kan glädjas sig utav, uppstår istället avundsjuka, hat och andra hemskheter...

Detta sätt att tänka, och se livet på, är inte ok , vilket är här som happytees kommer in! :))

> Happytees handlar om att försöka få folk i sin omgivning att må bättre. Få folk på bättre tankar, och istället tänka på saker som man bör glädjs av här i livet! Genom enkla motiv, bilder och illustrationer hoppas jag, genom mina happytees belysa glädjen i vardagen mera. 

Förhoppningsvis smittar denna glädjen av sig till andra i sin omgivning ! Och alla kan sedan sova gott med ett leende om läpparna :)


Så vad väntar ni på, köp nu en happytee, och sprid lite glädje bland folk! :D Det är den enda glädje man kan köpa för pengar (hahahaha)..näj jag skojar! Men ensam och unik om din happytee, och snyggast i stan blir du i alla fall.

True facts! Haha


RSS 2.0